אירוע פרטי
קובה קומבינה
ייעוץ קולינארי:
מסעדת קובבה בירושלים, רחוב עזה 29 ירושלים. עלי הוטלה המשימה המרכזית, חבורה של 3 חברה צעירים ואנשי עסקים בתחום האוכל פנו אלי לצורך הקמת מסעדת קובה לאליטה הירושלמית שגרה ברחביה וזאת מבלי שיהיה להם שמץ של מושג בקובה מלבד זה שהם אוהבים אותו. נפגשנו לטעימות אצלי בכרמי יוסף לאחר שטעמו ממגוון הסוגים של הקובה שאני מכין (חמוסטה, מטפוניה, סלק, במיה, חמו, נבולסיה מטוגן, פוטטו, ועם מילוי צמחוני) בנינו תפריט שמבוסס על מספר סוגים וכל השאר הסטוריה. תוך 10 ימים הקמתי את המסעדה משלב קניית המוצרים  הכנת הבצק והמילוי, הכנת המרקים ועד הגשת המנה לשולחן כולל התאמתו לאוכלוסיה המיוחדת. כיום המסעדה מכינה ומוציאה למשלוחים ולמקום מאות מנות ביום ועוד היד נטויה ללמוד עוד סוגים לקראת החורף.
http://www.kubeba.co.il/

יש לי ידע נרחב באוכל ביתי ומאכלי עדות ועמים שבהם אני מתמחה אם אתם פותחים מקום של אוכל אני פה ואשמח לעזור!
 
מזל טוב ובשעה טובה הגיע היום הגדול. זה לא חשוב אם זה חתונה, בר מצווה, בת מצווה, ברית או בריתה, חשוב שזה יהיה אירוע בלתי נשכח ביום הגדול יש חגיגה גדולה, אבל ביום למחרת תאמינו לי ידברו על האוכל. אולמי השמחות וחברות הקייטרינג ימציאו וידחפו לכם שלל של תפריטים עם מאכלים נהדרים, ייחודיים רק להם. המנהל אפילו יביא איתו למשרד את תקוה סבתא החביבה עם המטפחת על הראש שמגלגלת את הקובה ומכינה מאכלים שמזכירים את הילדות ממש אוכל של בית שגדלנו עליו. פה אני נכנס לתמונה, יחד אתכם נבנה תפריט בצורה מקצועית מגוונת שמתבססת על האוכלוסייה שאתם מזמינים לאירוע, חתך גילאים, וכמובן מה לעשות גם "השד העדתי" . נבחן יחד את כל ההצעות ונגיע לתפריט שיום למחרת האירוע ידברו אל האוכל וגם על הדוד יעקב שאכל הרבה יותר מהצ'ק שהוא הביא, אבל נסלח לו הפעם כי על אוכל כזה, פשוט לא מוותרים.  
 
יעוץ קולינארי נוסף הוא לבעלי מסעדות ובתי קפה בהקמה. כאחד שבמשך שנים הדריך מחזורים שלמים של תלמידים שבאו ללמוד את רזי הבישול יש לי את היכולת להדריך גם את סגל העובדים אותם אתם מיעדים למטבח שלכם. לא צריך להיות " בוגר אוקספורד" כדי לבנות צוות עובדים מיומן ומיידי כמה חודשים לרענן להם את הזיכרון ולשדרג להם את המתכונים. מניסיון אישי שלי זה מגבש את הצוות יופי, פותח להם את המוח ורק תורם לאווירה בעסק. באותה נשימה אנחנו גם יכולים לעצב יחד את התפריט ולקבל ממני עוד כמה טיפים לעסק (כעיתונאי כתבתי 10 שנים על חיי כל הלילה בירושלים, אני מכיר את סביבת הפאבים והמסעדות. כמו כן סיימתי בהצטיינות עיצוב גראפי במכללת הדסה ירושלים, אני מעצב את כל החומר של המשרד שלי בכוחות עצמי והתוצאות מרשימות).

ברזומה:

  • מחבר, מעצב ומוציא לאור את רב המכר "נראה אותך גבר במטבח" ספר בישול לגברים, אבל לא רק!
  • מחבר, מעצב ומוציא לאור את "קולינר" – רומן מתח רומנטי עם מתכונים כחלק מהעלילה.
  • מדריך לסדנאות בישול ואירוח בבית ספר "טעמים" בירושלים.
  • מדריך לסדנאות בישול ואירוח באקדמיה לבישול "רוזמרין" בבאר שבע.
  • מדריך לסדנאות בישול ואירוח ב"מעוז התבלין והגרעין" במבשרת ירושלים.
  • מדריך לסדנאות בישול ואירוח "אנינים" בחבצלת השרון.
  • מדריך את פרויקט הבישול "ירושלים ניחוחות וטעמים" בבית ספר "לני" בנתניה
  • עיתונאי לענייניי אוכל ויין בסוכנות ידיעות "חדשות מישראל" שמשווקת חדשות, גרמניה וארה"ב.
  • בעל טור קבוע בעיתון הגרמני והולנדי
  • שף מכירות והדגמות של חברת "מילניום מרקטינג", יבואנית המותג הבן לאומי "ארקוסטייל".
  • בעברי, שף פריזנטור של חברת "סולתם רדד".
  • חבר באיגוד השפים הישראלי.
  • חבר באיגוד השפים הירושלמי.
 


 



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           למונצ'לו של השף יגיל
עכשיו לימונצ'לו תוצרת בית במבצע
(מינימום 42% אלכוהול)
 
היצור הביתי שלי, האחריות על המשתמש,
תרגיש מרחף בלי שתבקש...
   
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר