סדנאות בישול נורי מאקי סושי (סוכנים) כשר
הכול על הנורי מאקי סושי
סדנאות הבישול שלי מתבססות על אוכל ביתי שמזכיר ילדות, בית ומשפחה. או על אוכל טרנדי ועדכני. הקבוצות קטנות, היחס אישי, ההסבר מקיף וממצא, האוכל משובח - פשוט כייף!
 
אין כמו לגבש צוות עובדים ו/או מנהלים דרך מיצי העיכול, או במסע קולינארי מדהים.
בתוכנית:
  • נגלה מהו הסוד הקדוש של הכנת הסושי האמיתי כולל כל החוקים הנוקשים של הכנת המנה ששיגעה את העולם.
  • נלמד להכין את האורז הדביק שהוא הבסיס של הסושי
  • נלמד איך לבצע את החיתוכים השונים של הירקות ונבצע שילובים מדהימים של טעמים וצבעים.
  • נלמד על סוגי הדגים השונים כולל "הדלאל" שמתקיים ביפאן שבו נמכר דג טונה בעשרות אלפי שקלים.
  • נלמד מהי הדרך הקלאסית להגיש את הסושי ביפאן.
  • נכין נורי מאקי סושי קלאסי ו"אין סייד אאוט" – סושי עם אצה פנימית.
  • נלמד להכין סושי צמחוני וסושי עם שימורי טונה לנמנעים מאכילת דג נא.
  • נכין רוטב ג'ינג'ר מעניין שיוגש יחד עם רוטב הסויה.
  • וכמובן נאכל גם הרבה הרבה הרבה סושי.
 
 
      משך הסדנה: כ- 3 שעות
אשמח לארח אתכם ואת לקוחותיכם ולענות על כל שאלה
למידע נוסף ולהזמנות:
שף יגיל יצחקוב
טלפון: 050-5538583
דוא"ל:chef.yagil@gmail.com
אתר: www.chefyagil.co.il
 
--



 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר