סדנאות בישול
סדנאות הבישול שלי מתבססות בעיקר על אוכל ביתי שמזכיר ילדות ובנויות בצורה כזאת שאתם קובעים ומגבשים את הקבוצה (חברות, חברים, זוגות, עמיתים לעבודה). הקבוצות קטנות, היחס אישי, ההסבר מקיף וממצא, פשוט כייף!
- סדנת גיבוש בשרית עם כיתת אמן וארוחה מלאה ועשירהאין כמו לגבש את צוות העובדים והמנהלים בחברה דרך מיצי העיכול, או לגבש את החברים עם מסע קולינארי מדהים!לחץ כאן למידע נוסף...
- סדנא על סוגי סכינים, שיטות חיתוך בסכינים,מטבלים ובצק שמרים
בואו ללמוד שיטות חיתוך בסכינים, הכנת מטבלים ובצק שמריםלחץ כאן למידע נוסף...
- שיטות בישול שונות
- הכול על הנורי מאקי סושיבואו נלמד את התורה הנסתרת של מלוכסני העיניים בהכנת סושילחץ כאן למידע נוסף...
- המטבח התורכי האורפלי המקוריהמטבח האורפלי התורכי ומדוע האורפלים ידועים כמארחים מעוליםלחץ כאן למידע נוסף...
- המטבח הערבי הארץ ישראליאומרים שהשלום המקורי בנינו לבין שכננו הערבים יגיע דרך מיצי העיכוללחץ כאן למידע נוסף...
- הכול על הקובהקובה המאכל של כולם, מהו סוד הקובה ומה ההבדל בין קובה מטפוניה לקובה חמוסטה או קובה חמולחץ כאן למידע נוסף...
- בשר בקר ועגלמהו ישון הבשר וההבדל בינו לבין בשר קפוא ולמה בניגוד להודים אנחנו סוגדים לעגל הזהב בצורה מקורית ושונה - סדנה לאוהבי הבשרלחץ כאן למידע נוסף...
- בעלי כנףמה קדם למה, התרנגולת לביצה או הביצה לתרנגולת?לחץ כאן למידע נוסף...
- שיעור על דגיםויטמין אומגה 3 ישר מהים, אין על איזה דג טרי ומושחםלחץ כאן למידע נוסף...
- המטבח האסייתיתזכורת לכל מי שביקר ברחוב הקוואסן או גדל על חבל סיצ'ואןלחץ כאן למידע נוסף...
- המטבח האיטלקיאספרסו בשבילי ואנטי פסטי בשביל חמותי...לחץ כאן למידע נוסף...
- המטבח הקלאסי הצרפתיבשבילי מרק בצל ובשבילה חזה עוף עם חרדללחץ כאן למידע נוסף...
- מאכלי עדות ששילוב בניהם יכול ליצור לנו ארוחה שלמהוגר פרידמן עם בובליל, מאכלי עדות משני הקצוותלחץ כאן למידע נוסף...
- המוציא לחם מן הארץנראה אתכם אומרים לא ללחם חם וטרי שהרגע יצא מהתנור...לחץ כאן למידע נוסף...
- שדרוג סנדביץ' לילדיםאיך אמר מיקו בסרט עם צרלי וחצי, "שוב פעם לחם עם ריבה"?לחץ כאן למידע נוסף...
- סלטים מהירים שמוסיפים טעם וצבע לשולחןאצלי הפה טועם אבל העין אוכלת לכן אני צריך בארוחה גם טעם וגם צבעוניותלחץ כאן למידע נוסף...
- המתוקים של יגילמכירים את אלה ששותים דיאט קולה ומחכים למתוקים של המנות האחרונות?לחץ כאן למידע נוסף...
- עוגיות חינה מרוקאיות"הא מאמה דיאלי" "קולולולו" וגם כמה עוגיות מרוקאיותלחץ כאן למידע נוסף...
- מתוקי מרציפן לחינהטקס החינה הוא סמל למזל, פוריות, שגשוג, חיים טובים ומאושרים לזוג וכמובן הרבה מרציפןלחץ כאן למידע נוסף...
- לא על הפחמימה לבדה מבחר תוספות מפחמימותאוי לעמילן השובב הקטן, תוספות מפחמימות שחבל על הזמןלחץ כאן למידע נוסף...
- בישול ירושלמי מקוריאחרי 41 שנים של "חסיד אומות מחנה יהודה" לא אשכח לעולם מאיפה המקור שלי אחרת תשכח ימיני ותדבק לשוני לחכילחץ כאן למידע נוסף...
- סדנת בישול, כיתת אמן וארוחת שף (סוכנים)
לחץ כאן למידע נוסף... - סדנת בישול נורי מאקי סושי (סוכנים) כשר
לחץ כאן למידע נוסף... - סדנאות בישול (סוכנים) סדנה צמחונית
לחץ כאן למידע נוסף...
יגיל יהפוך אותכם
לשפים אמיתיים !!
למה לחכות יותר?
בואו ותפתיעו חברים ומשפחה
לשפים אמיתיים !!
למה לחכות יותר?
בואו ותפתיעו חברים ומשפחה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים