דג מרוקאי חריף

סדנאות בישול

מאכלי עדות ששילוב בניהם יכול ליצור לנו ארוחה שלמה

מאכלי עדות שהשילוב בניהם יכול ליצור לנו ארוחה שלמה ומעניינת:
-          נכין את הדג המרוקאי החריף עם הרבה הרבה רוטב מהביל וטעים עם כוסברה כמובן.
-          נשלב למנה קובה שוונדר עיראקי.
-          את רוטב הדג נאכל עם "משאנש" הפיתה התימנית העבה והטריה שמדיפה ניחוחות של עוד.
-          לסיום נכין קוגל ירושלמי מתקתק ומקורי שכל חגיגה של יוצאי מזרח אירופה לא שלמה בלעדיה.
 

חזור


המאכלים:

  • דג מרוקאי חריף
  • קובה שוונדר עירקי
  • משאנש פיתה תימנית עבה
  • קוגל ירושלמי מתקתק
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר