הסושי של שף יגיל
סדנה לסושי

סדנאות בישול

הכול על הנורי מאקי סושי

 

הכול על הנורי מאקי סושי:
-          נגלה מהו הסוד הקדוש של הכנת הסושי האמיתי כולל כל החוקים הנוקשים של הכנת המנה ששיגעה את העולם.
-          נלמד להכין את האורז הדביק שהוא הבסיס של הסושי
-          נלמד איך לבצע את החיתוכים השונים של הירקות ונבצע שילובים מדהימים של טעמים וצבעים.
-          נלמד על סוגי הדגים השונים כולל "הדלאל" שמתקיים ביפאן שבו נמכר דג טונה בעשרות אלפי שקלים.
-          נלמד מהי הדרך הקלאסית להגיש את הסושי ביפאן.
-          נכין נורי מאקי סושי קלאסי ו"אין סייד אאוט" – סושי שהאצה פנימית וסנדביץ' סושי.
-          נלמד להכין סושי צמחוני וסושי עם שימורי טונה לנמנעי אוכלי הסושי עם הדג נא.
-          נכין רוטב "ספייסי סוס" מעניין שיוגש יחד עם רוטב הסויה.
-          וכמובן נאכל גם הרבה הרבה הרבה סושי. 

(יש אפשרות גם להוסיף לארוחה מרק מיסו מסורתי עם כל המצרכים הנילוים של המנה - בתוספת מחיר)

חזור


המאכלים:
 
·         נורי מאקי סושי
·         אין סייד אאוט
·         חיתוך ירקות
·         סושי צמחוני
·         סושי ללא דג נא
·         סושי סנדביץ'
·         ספייסי סוס
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר