סדנאות בישול
הכול על הנורי מאקי סושי
הכול על הנורי מאקי סושי:
- נגלה מהו הסוד הקדוש של הכנת הסושי האמיתי כולל כל החוקים הנוקשים של הכנת המנה ששיגעה את העולם.
- נגלה מהו הסוד הקדוש של הכנת הסושי האמיתי כולל כל החוקים הנוקשים של הכנת המנה ששיגעה את העולם.
- נלמד להכין את האורז הדביק שהוא הבסיס של הסושי
- נלמד איך לבצע את החיתוכים השונים של הירקות ונבצע שילובים מדהימים של טעמים וצבעים.
- נלמד על סוגי הדגים השונים כולל "הדלאל" שמתקיים ביפאן שבו נמכר דג טונה בעשרות אלפי שקלים.
- נלמד מהי הדרך הקלאסית להגיש את הסושי ביפאן.
- נכין נורי מאקי סושי קלאסי ו"אין סייד אאוט" – סושי שהאצה פנימית וסנדביץ' סושי.
- נלמד להכין סושי צמחוני וסושי עם שימורי טונה לנמנעי אוכלי הסושי עם הדג נא.
- נכין רוטב "ספייסי סוס" מעניין שיוגש יחד עם רוטב הסויה.
- וכמובן נאכל גם הרבה הרבה הרבה סושי.
(יש אפשרות גם להוסיף לארוחה מרק מיסו מסורתי עם כל המצרכים הנילוים של המנה - בתוספת מחיר)
(יש אפשרות גם להוסיף לארוחה מרק מיסו מסורתי עם כל המצרכים הנילוים של המנה - בתוספת מחיר)
חזור
המאכלים:
· נורי מאקי סושי
· אין סייד אאוט
· חיתוך ירקות
· סושי צמחוני
· סושי ללא דג נא
· סושי סנדביץ'
· ספייסי סוס
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים