סדנת שימוש בסכינים
סדנת עיצוב מאכלים בעזרת סכינים

סדנאות בישול

סדנא על סוגי סכינים, שיטות חיתוך בסכינים,מטבלים ובצק שמרים

סדנא לסכינים במטבח וכל הסודות על בצק השמרים:
-          נלמד להכיר את סוגי הסכינים השונות במטבח ולמה הן משמשות אותנו.
-          נכיר את שיטות החיתוך השונות ונלמד לקצץ כמו שף.
-          נגלה יחד את כל הסודות להכנת בצק שמרים ממנו נכין פוקצ'ות בשלל צבעים.
-          נגלה את סוד השמן האדום וסוד השמן הירוק איתו נקשט את הצלחת.
-          לסיום נכין ממרח פסטו וממרח טפנד העשוי מזיתים כדי שיהיה מה למרוח על הפוקצות שהכנו.
-          כמובן נסיים בארוחה מדליקה.

חזור


המאכלים:
  • פוקצ'ות בשלל רעיונות
  • ממרח פסטו
  • טפנד (ממרח זיתים)
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר