סדנאות בישול
שיטות בישול שונות
שיטות הבישול השונות:
- נעבור בצורה מסודרת על שיטות הבישול שיש לנו במטבח.
- ניישם הלכה למעשה את שיטות הבישול הפופולאריות איתם אנו משתמשים ביום יום.
- נבשל מרק אפונה ירוקה לימות החורף וסתם בשביל הכיף.
- נכין קציצות קישואים שהם מאכל אהוב לילדים ומאכל חובה להכנת "סביח" או "לאפה עיראקית".
- נקלה בתנור חצילים, ונכין את הטחינה המקורית אותה נחבר יחד עם החציל הקלוי.
- נקפיץ ירקות כמאכל צמחוני אליהם נוסיף גם קוביות של חזה עוף ונהפוך את הבנה לבשרית.
- כמובן נסיים בארוחה מדליקה.
חזור
המאכלים:
- במים: מרק אפונה
- בשמן: קציצות קישואים
- בתנור: חצילים בטחינה
- הקפצה: חזה עוף וירקות
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים