עוד מעט הצלחת תהייה מלאה

סדנאות בישול

שיטות בישול שונות

שיטות הבישול השונות:
 
-          נעבור בצורה מסודרת על שיטות הבישול שיש לנו במטבח.
-          ניישם הלכה למעשה את שיטות הבישול הפופולאריות איתם אנו משתמשים ביום יום.
-          נבשל מרק אפונה ירוקה לימות החורף וסתם בשביל הכיף.
-          נכין קציצות קישואים שהם מאכל אהוב לילדים ומאכל חובה להכנת "סביח" או "לאפה עיראקית".
-          נקלה בתנור חצילים, ונכין את הטחינה המקורית אותה נחבר יחד עם החציל הקלוי.
-          נקפיץ ירקות כמאכל צמחוני אליהם נוסיף גם קוביות של חזה עוף ונהפוך את הבנה לבשרית.
-          כמובן נסיים בארוחה מדליקה.
 

חזור


המאכלים:
  • במים: מרק אפונה
  • בשמן: קציצות קישואים
  • בתנור: חצילים בטחינה
  • הקפצה: חזה עוף וירקות
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר