סדנאות בישול

הכול על הקובה

 

הכול על הקובה:
-          נלמד את הכול על החיטה ומוצריה. מה הבדל בין ג'ריש, בורגול, וסולת
-          נכין את הבצק המקורי לקובה שעשוי מג'ריש וסולת ונלמד מה ההבדל בין קובה חמוסטה וקובה מטפוניה.
-          נכין את המלית הבשרית לקובה ונשוחח גם על קובה עם מלית צמחונית.
-          נכין מרק קובה אדום ונבשל בו את הקובה שהכנו.
-          נלמד ונשוחח על הקובה חמוסטה המקורית, איך מכינים בשר חוטים וכל הטיפים על המרק הירוק.
-          כמובן נסיים בארוחה מדליקה.
 

חזור


מבצע מיוחד לנירשמים
 
עכשיו

לסדנאות בישול

לפרטים הקליקו כאן
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר