סדנאות בישול
בשר בקר ועגל
בשר בקר ועגל:
- נערוך סדנא מקיפה והסברים על הבשר ומוצריו.
- נבשל נזיד טאנג'ירי מקורי עם ירקות. נכין רוסטביף סינטה מפנק עם כל השלבים כולל שלב המנוחה של הבשר.
- נלמד על סודות הבצק שמרים ממנו נכין פוגצטה בשר ולסיום נכין קציצות בשר עם רוטב עגבניות לימון כבוש וזיתים מגולענים של שף יגיל שהילדים משתגעים עליה.
- בזמן בישול הבשר נבין את ההבדלים בן בשר טרי/מיושן/קפוא/מיושן מופשר.
- נלמד על חלקי הבשר השונים ולמה הם מתאימים בבישול
- כמובן שנסיים בארוחה מדליקה ונצחקק על חברנו הצמחונים.
חזור
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים