נזיד טאנג'ירי

סדנאות בישול

בשר בקר ועגל

 

בשר בקר ועגל:
-          נערוך סדנא מקיפה והסברים על הבשר ומוצריו.
-          נבשל נזיד טאנג'ירי מקורי עם ירקות. נכין רוסטביף סינטה מפנק  עם כל השלבים כולל שלב המנוחה של הבשר.
-          נלמד על סודות הבצק שמרים ממנו נכין פוגצטה בשר ולסיום נכין קציצות בשר עם רוטב עגבניות לימון כבוש וזיתים מגולענים של שף יגיל שהילדים משתגעים עליה.
-          בזמן בישול הבשר נבין את ההבדלים בן בשר טרי/מיושן/קפוא/מיושן מופשר.
-          נלמד על חלקי הבשר השונים ולמה הם מתאימים בבישול
-          כמובן שנסיים בארוחה מדליקה ונצחקק על חברנו הצמחונים.
 

חזור


מבצע מיוחד לנירשמים
 
עכשיו

לסדנאות בישול

לפרטים הקליקו כאן
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר