סדנאות בישול
המוציא לחם מן הארץ
המוציא לחם מן הארץ:
- נגלה את כל הסודות הכמוסים של בצק השמרים.
- נשוחח על שמרים יבשים מול שמרים טריים ומהו יחס ההמרה.
- נלמד את סודות הקמח, יחס הנוזלים ולמה אנחנו מנפים את הקמח. רמז, לא רק כדי למצוא "ברחשים"
- נכין את הבצק האולטימטיבי ללחם ממנו נכין חלה כפולה לשבת ומיני לחמניות חלה לברכת המוציא לחם מן הארץ.
- נלמד להכין לחם ממולא בעגבניות יבשות וגם איך מכינים לחמניות פרח.
- השיעור הוא שיעור חובה לחובבי הלחמים כי הרבה לחמים יאכלו במהלך הסדנא.
חזור
המאכלים:
- חלה לשבת
- לחמניות קלועות
- לחם עגבניות מיובשות
- לחם פרח
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים