פוגצטה מבצק שמרים

סדנאות בישול

המוציא לחם מן הארץ

 

המוציא לחם מן הארץ:
-          נגלה את כל הסודות הכמוסים של בצק השמרים.
-          נשוחח על שמרים יבשים מול שמרים טריים ומהו יחס ההמרה.
-          נלמד את סודות הקמח, יחס הנוזלים ולמה אנחנו מנפים את הקמח. רמז, לא רק כדי למצוא "ברחשים"
-          נכין את הבצק האולטימטיבי ללחם ממנו נכין חלה כפולה לשבת ומיני לחמניות חלה לברכת המוציא לחם מן הארץ.
-          נלמד להכין לחם ממולא בעגבניות יבשות וגם איך מכינים לחמניות פרח.
-          השיעור הוא שיעור חובה לחובבי הלחמים כי הרבה לחמים יאכלו במהלך הסדנא.
 

חזור


המאכלים:
  • חלה לשבת
  • לחמניות קלועות
  • לחם עגבניות מיובשות
  • לחם פרח
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר