סדנאות בישול

המטבח הקלאסי הצרפתי

 

המטבח הקלאסי הצרפתי:
-          נלמד על קצה קצהו של המטבח שרבים מהאנשים מחזיקים ממנו כמטבח המפואר ביותר בעולם.
-          נסביר מהו צירים, רטבים, ורביכות.
-          נכין מרק בצל מהיר בסגנון קלאסי שמדהים לימים קרים או לאירוח.
-          נמלא פטריות שמפיניון גדולות עם בשר בקר ועשבי תיבול עם רוטב יין אדום.
-          נמלא חזה עוף עם חזה אווז, חרדל  ומלפפון חמוץ כהומאז' לשניצל "קורדון בלו" הצרפתי.
-          נכין יופי של פלחי תפוחי אדמה עם רוזמרין, שום וכורכום
-          לקינוח נכין עוגת "טארט טאטן על שם האחיות טאטן ונבין איך הסניליות הכינו לנו יופי של מנה.
-          כמובן גם נסיים בארוחה צרפתית מדליקה.

חזור


המאכלים:
  • מרק בצל קלאסי
  • טארט טאטאן
  • חזה עוף ממולא
  • פטריות שמפניון ממולאות עם רוטב יין
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר