פעם עוד הייתי מסובב את הידית כמו מנואלה
רביולי פטריות ושמנת

סדנאות בישול

המטבח האיטלקי

 

המטבח האיטלקי:
-          מטבח נוסף ומפואר בפני עצמו ובזכות המטבח הטוסקני של צפון איטליה. נלמד להכין "אנטי פסטי" הסטארטר שלפני הארוחה.
-          נלמד להכין ניוקי תפוחי אדמה, נכין רוטב פארמה כרוטב מרענן עם חזה עוף זיתים שחורים ורסק עגבניות
-          נלמד להכין פסטות יבשות, נלמד את ההבדל בין רוטב בולונז ורוטב מילנז.
-          נכין טפנד זיתים שיהיה מעניין לנו על הפוקצה.
-          כמובן נקנח בארוחה איטלקית עם פוקצות תוצרת בית.

חזור


המאכלים:
  • אנטיפסטי של ירקות
  • ניוקי תפוחי אדמה
  • הכנת פסטה יבשה
  • רוטב בולונז/מילנז
  • הכנת טפנד זיתים
  • רוטב פארמה 
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר