סדנאות בישול
המטבח האיטלקי
המטבח האיטלקי:
- מטבח נוסף ומפואר בפני עצמו ובזכות המטבח הטוסקני של צפון איטליה. נלמד להכין "אנטי פסטי" הסטארטר שלפני הארוחה.
- נלמד להכין ניוקי תפוחי אדמה, נכין רוטב פארמה כרוטב מרענן עם חזה עוף זיתים שחורים ורסק עגבניות
- נלמד להכין פסטות יבשות, נלמד את ההבדל בין רוטב בולונז ורוטב מילנז.
- נכין טפנד זיתים שיהיה מעניין לנו על הפוקצה.
- כמובן נקנח בארוחה איטלקית עם פוקצות תוצרת בית.
חזור
המאכלים:
- אנטיפסטי של ירקות
- ניוקי תפוחי אדמה
- הכנת פסטה יבשה
- רוטב בולונז/מילנז
- הכנת טפנד זיתים
- רוטב פארמה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים