בצק ממולא בבישול ערבי ארץ ישראלי
פטאייר סבאנח

סדנאות בישול

המטבח הערבי הארץ ישראלי

 

המטבח הערבי הארץ ישראלי:
-          אומרים שאת השלום האמיתי נבצע דרך מיצי הקיבה שלנו, המטבח הזה משופע במאכלים מדהימים שמשפיעים על המטבח שלנו ומסעדות עם ניחוח ערבי מתחילות להיות טרנדיות ולפרוח כמו פטריות אחרי הגשם.
-          נסביר את ההבדל בין ג'ריש לבורגול ונכין סלט טאבולה צבעוני ומרשים.
-          נלמד את כל הסודות של בצק שמרים ונכין את ה"פטאייר סבאנח" בצק השמרים הממולא של שכננו הערבים עם מילוי מגוון של עלי מנגולד, בצל לבן וירוק וכמובן גם סומאק.
-          נכין את המאלובה, אחת מספינות הדגל של המטבח הערבי עשויה מבשר בקר, חצילים, אורז, גרעיני חמניות ופניונס שסיר אחד של מאלובה יכול לשמש כיופי של מנה שלמה לאירוח.
-          לקינוח נכין את ה"טאטלה" עוגת ריבועי ריבה שמשמשת בעיקר לחפלות המשפחתיות.
 

חזור


מבצע מיוחד לנירשמים
 
עכשיו

לסדנאות בישול

לפרטים הקליקו כאן
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר