סדנאות בישול
המטבח הערבי הארץ ישראלי
המטבח הערבי הארץ ישראלי:
- אומרים שאת השלום האמיתי נבצע דרך מיצי הקיבה שלנו, המטבח הזה משופע במאכלים מדהימים שמשפיעים על המטבח שלנו ומסעדות עם ניחוח ערבי מתחילות להיות טרנדיות ולפרוח כמו פטריות אחרי הגשם.
- נסביר את ההבדל בין ג'ריש לבורגול ונכין סלט טאבולה צבעוני ומרשים.
- נלמד את כל הסודות של בצק שמרים ונכין את ה"פטאייר סבאנח" בצק השמרים הממולא של שכננו הערבים עם מילוי מגוון של עלי מנגולד, בצל לבן וירוק וכמובן גם סומאק.
- נכין את המאלובה, אחת מספינות הדגל של המטבח הערבי עשויה מבשר בקר, חצילים, אורז, גרעיני חמניות ופניונס שסיר אחד של מאלובה יכול לשמש כיופי של מנה שלמה לאירוח.
- לקינוח נכין את ה"טאטלה" עוגת ריבועי ריבה שמשמשת בעיקר לחפלות המשפחתיות.
חזור
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים