סדנאות בישול
המתוקים של יגיל
המתוקים הקלילים של יגיל:
- איי המתוק הזה כמה שאני אוהב אותו. נלמד את הטריק להכנת מוס, הפרפה ועוד כמה רעיונות מתוקים.
- נכין מוס אגוזי לוז שהיא מנה מדהימה לקינוח.
- נכין מקפא של פרפה חלבה עם שבבי פיסטוקים.
- נכין שטרודל תפוחי עץ, מנת הדגל של משפחתי כמנת הקינוח ההורסת.
- נכין עוגת שוקולד חמה שהיא סביר להניח העוגה המהירה ביותר שהכנתם ונמלא אותה בשוקולד בסגנון "וולקאנו".
חזור
מתוקים:
- מוס אגוזי לוז
- פרפה חלבה
- שטרודל תפוחי עץ
- עוגת שוקולד חמה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים