המתוקים של יגיל

סדנאות בישול

המתוקים של יגיל

 

המתוקים הקלילים של יגיל:
-          איי המתוק הזה כמה שאני אוהב אותו. נלמד את הטריק להכנת מוס, הפרפה ועוד כמה רעיונות מתוקים.
-          נכין מוס אגוזי לוז שהיא מנה מדהימה לקינוח.
-          נכין מקפא של פרפה חלבה עם שבבי פיסטוקים.
-          נכין שטרודל תפוחי עץ, מנת הדגל של משפחתי כמנת הקינוח ההורסת.
-          נכין עוגת שוקולד חמה שהיא סביר להניח העוגה המהירה ביותר שהכנתם ונמלא אותה בשוקולד בסגנון "וולקאנו".

חזור


מתוקים:
  • מוס אגוזי לוז
  • פרפה חלבה
  • שטרודל תפוחי עץ
  • עוגת שוקולד חמה
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר