מעורב ירושלמי של ירושלמי בדם

סדנאות בישול

בישול ירושלמי מקורי

-נכין "מעורב ירושלמי" ונספר את הסיפור האמיתי שעומד מאחורי מנה זו.
-נכין קוגל ירושלמי של יוצאי מזרח אירופה לשבת בבוקר ולימי שמחה
-נכין את "העיג'ה הירושלמית" ונספר כיצד השתמשו בעלי חובזה בזמן המצור.
-נכין מג'דרה ירושלמית מקורית.
-נגיש את המג'דרה עם סלט ערבי קצוץ דק
-נכין חמין ירושלמי – המתכון המשפחתי שהשתמשו בעיר העתיקה לפני שנפלה לידי הירדנים בשנת 1948

חזור


  • מעורב ירושלמי
  • קוגל ירושלמי מקורי
  • מג'דרה ירושלמית
  • עיג'ה ירושלמית
  • סלט ערבי קצוץ דק
  • חמין ירושלמי לימים הקרים
 
האירועים מתקימים בליווי היין של יקבי בנימינה
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
מפת אתר