סדנאות בישול
בישול ירושלמי מקורי
-נכין "מעורב ירושלמי" ונספר את הסיפור האמיתי שעומד מאחורי מנה זו.
-נכין קוגל ירושלמי של יוצאי מזרח אירופה לשבת בבוקר ולימי שמחה
-נכין את "העיג'ה הירושלמית" ונספר כיצד השתמשו בעלי חובזה בזמן המצור.
-נכין מג'דרה ירושלמית מקורית.
-נגיש את המג'דרה עם סלט ערבי קצוץ דק
-נכין חמין ירושלמי – המתכון המשפחתי שהשתמשו בעיר העתיקה לפני שנפלה לידי הירדנים בשנת 1948
חזור
- מעורב ירושלמי
- קוגל ירושלמי מקורי
- מג'דרה ירושלמית
- עיג'ה ירושלמית
- סלט ערבי קצוץ דק
- חמין ירושלמי לימים הקרים
© 2008 - יגיל יצחקוב
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים
אתר פלוס בנייה וקידום אתרים